Wilt u ook beleggen met zekerheid? Bel nu! Are you also looking for a worry-free investment? Then simply phone us now! +31(020) 3302900
Amstel 153, Amsterdam
info@directcapital.nl

Beleggen in onroerend goed

Beleggen in onroerend goedBeleggen in onroerend goed, wat kunnen wij voor u betekenen?
Tegenwoordig is beleggen in onroerend goed iets waarmee u, als potentiële investeerder, mee wordt overspoelt. Om door de bomen het bos te kunnen blijven zien en niet te investeren in ‘’verkeerd’’ onroerend goed helpen wij van Direct Capital B.V. u graag verder. Wij bieden u met beleggen in onroerend goed een mogelijk hoog rendement met zekerheid.

Direct Capital B.V uw partner

Wij bieden u een investering in onroerend goed met zekerheid. De zekerheid dat u ons heeft als partner waarop u terug kan vallen met al uw vragen. Wanneer u via ons belegd in onroerend goed heeft u de zekerheid dat u er niet alleen voor staat.

Beleggen in onroerend goed: een groeiende markt

De onroerend goed markt groeit snel maar de veranderingen binnen deze markt wellicht nog veel sneller. De markt is zeer groot maar de vraag naar beleggingen in onroerend goed nog veel groter. Door deze ontwikkelingen en onze ervaringen die inmiddels ruimschoots zijn opgebouwd, zien wij van Direct Capital B.V. dat u samen met onze kennis en expertise het verschil kan maken.

Wij helpen u

Direct Capital B.V. helpt u om de juiste keuze te maken als het gaat om beleggen in onroerend goed. Wij ondersteunen u in de aankoop van uw woning/pand. Enkel kosten als OZB (onroerend goed belasting) en servicekosten (wanneer er sprake is van een vereniging van eigenaren) komen voor uw eigen rekening. Wanneer er een noodzakelijke verbouwing moet plaats vinden aan uw aangekochte woning/pand kunnen wij van Direct Capital B.V. eventueel deze kosten voor onze rekening nemen. Direct Capital B.V garandeert u door middel van voorafgaande opgemaakte huurovereenkomst aan de koop van uw woning/pand per jaar een passend bedrag uit te kunnen keren. Dit zorgt ervoor dat u naast de waardevermeerdering van uw woning/pand een wist uit uw investering in onroerend goed kunt halen.

WhatsApp chat