Wilt u ook beleggen met zekerheid? Bel nu! Are you also looking for a worry-free investment? Then simply phone us now! +31(020) 3302900
Amstel 153, Amsterdam
info@directcapital.nl

BELEGGEN

Direct Capital en beleggen

Direct Capital biedt u met beleggen een mogelijk hoog rendement met zekerheid. U vraagt zich vast af, hoe wij dit kunnen garanderen. Het onroerend goed zelf dient als onderpand en een belegging in onroerend goed biedt een bewezen hoog rendement, hier zijn zelfs voorafgaand aan het doen van de belegging, vaste rendementen voor af te spreken. Wij leggen u als partner graag uit wat dit precies inhoudt en wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoog rendement met zekerheid

Direct Capital biedt u de mogelijkheid om een hoog rendement te genereren met uw kapitaal. Met Direct Capital  als partner staat u er nooit alleen voor. Direct Capital biedt u de kans een hoog rendement met uw vermogen te genereren bovenop de zekerheid van een investering in vastgoed: het vastgoed zelf dient als onderpand en een belegging in vastgoed biedt een bewezen hoog rendement.

Beleggen afgestemd op uw persoonlijke wensen

De onroerendgoedmarkt in Amsterdam ontwikkelt zich snel en verandert nog sneller maar ondanks hoge aankoopprijzen zijn er hoge rendementen te behalen. De concurrentie voor de aankoop van een object in Amsterdam is groot. En juist in deze overspannen markt kan onze ervaring en expertise voor u het verschil maken.

Beleggen in vastgoed

Een belegging in vastgoed doen is al zeer rendabel (vanaf € 300.000,- k.k.). Als u een woning gedurende een geheel jaar zou verhuren, is de return op uw investering minimaal € 20.000 per jaar. De kosten koper en de vaste jaarlijkse kosten voor een dergelijke woning zijn ook laag, en er zijn meestal geen verbouwingskosten (Direct Capital B.V. kan deze kosten eventueel ook voor haar rekening nemen als verbouwing noodzakelijk is).

Rekenvoorbeeld

Bij het bovengenoemde investeringsvoorbeeld kan Direct Capital B.V. u ondersteunen om een woning aan te kopen waar u bijvoorbeeld € 300.000,- voor moet betalen. De enige andere kosten die voor uw rekening komen zijn de eventuele service kosten, als er sprake is van een vereniging van eigenaren en de onroerende zaak belasting (OZB). Deze kosten bedragen gemiddeld € 2.000,- per jaar. Direct Capital B.V. garandeert u door middel van vooraf aan de koop opgemaakte huurovereenkomsten € 22.000,- per jaar uit te keren voor de woning.

€ 22.000 (de gegarandeerde omzet die u jaarlijks ontvangt) – € 2.000 (servicekosten en OZB) = € 20.000 winst per jaar.

Een winst van € 20.000 tegen een investering van € 300.000,- betekent een verhuur rendement van 6,7%! En dit staat nog eens los van de waardevermeerdering van het aangekochte object. Stap nu in en laat uw kapitaal samen met Direct Capital B.V. groeien!

WhatsApp chat