De feiten over Direct Capital

Feiten over het bedrijf

Wij als bedrijf zijn actief in het beleggen in vastgoed. Ook willen wij onze klanten graag op de hoogte stellen van de feiten over het bedrijf zelf. Bij het beleggen zijn om te beginnen rendementen te behalen tot wel 7%! Daarnaast bemiddelen wij bij verhuur en beheer van woningen. Wij bieden hiernaast twee primaire diensten aan die u onder andere laten beleggen in woningen met verhuurgarantie. Deze garantie bestaat nergens anders. Ook werken wij als verkoopmakelaars. Het is bewezen dat onze expertise en vernieuwende strategieën voor een hoog rendement kan zorgen. Maak hier dus vandaag nog gebruik van. Wij zijn ons wereldwijd aan het ontwikkelen en kijken er naar uit onze succesformule verder met u uit te bouwen. Voor contact kunt u onder het kopje ‘contact’ rechts bovenaan de webpagina terecht. Wilt u contact met de directie? Dan staan de gegevens van Bob Sniekers en Tyson Offenberg onderaan de homepagina.

Beleggen in vastgoed

Naast beleggen bij de bank, is het ook mogelijk om te beleggen in vastgoed. Bij Direct Capital kunt u dit met zekerheid doen. Daarnaast is het afgestemd op uw persoonlijke wensen. Amsterdam heeft een overspannen markt, dus vastgoed kopen is er moeilijk. Wanneer u hier wil beleggen in vastgoed, is het verstandig om een adviseur te hebben. Juist op een markt waar de concurrentie groot is, zoals die van Amsterdam, kan ons advies het verschil maken.

Het verkopen van woningen

Wanneer u belegt in vastgoed met behulp van onze expertise, kunt u op een aantal dingen rekenen. Als eerste is er een opzegtermijn van drie maanden in het geval van verkoop. Zo kunt u de woning gegarandeerd snel opleveren. Daarnaast kunt u de woning op een gunstig moment verkopen, zodat de verkoopprijs hoog kan blijven. Bovendien regelen wij een professionele schoonmaakploeg in het geval van bezichtigingen. Wanneer er een potentiële huurder of koper naar de woning komt kijken, moet alles er natuurlijk wel perfect uitzien.

Het verhuren van woningen

Ook bij het verhuren van huizen waar u via ons bedrijf in belegt kunt u op een aantal dingen rekenen. Namelijk een snelle betaling van de huur en verschillende verhuuroplossingen met elk hoge rendementen. Maar wij nemen u ook de zorg uit handen van regelingen en papierwerk wat u anders zelf zou moeten doen. En iedere maand ontvangt u bovendien een vaste huurprijs. Dit is ongeacht of de woning bezet is of niet. Dit zijn de feiten over ons bedrijf.