Specialisten in huurcampagnes halen rendement binnen voor u

Een vastgoedportefeuille kan veel rendement opleveren. Maar met de specialisten in huurcampagnes wordt het nog veel makkelijker om een sterk rendement binnen te halen, zonder moeite te doen. Direct Capital zorgt ervoor dat u elke maand de vaste huuropbrengsten binnenkrijgt, ongeacht de daadwerkelijke bezetting. Dat is slechts een van de vele redenen waarom u kiest voor Direct Capital, specialisten in huurcampagnes.

Sneller schakelen dan alle andere partijen

Direct Capital weet dat snel schakelen van groot belang is. Wij hebben meer dan 150 vastgoedobjecten en schakelen snel tussen nationale en internationale partijen die op zoek zijn naar woonruimte in Amsterdam en omstreken. Concreet betekent dit meer opbrengst voor u. Wij zorgen er namelijk voor dat de eerste huuropbrengsten vandaag al binnenkomen.

Het maximale behalen uit de overspannen woningmarkt in Amsterdam is een gouden optie wanneer u zich bezighoudt met vastgoed. Maar heeft u echt alle tijd en kennis om hierin te excelleren? Of kunt u beter samenwerken met de specialisten in huurcampagnes?

De verhuur gewoon op de beste manier geregeld

Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u op tijd alle huuropbrengsten binnenkrijgt. Daarnaast regelen we standaard een opzegtermijn van drie maanden zodat het altijd goed gesteld is met de bezetting. Wilt u de woning eigenlijk verkopen? Geen probleem, door de woning tussentijds te verhuren, blijft de verkoopprijs hoog en trekt u in de tussentijd extra inkomsten uit uw vastgoed. Een win-winsituatie dus.

Uiteraard regelen wij dat er een professionele schoonmaak gedaan wordt voor de eerste bezichtigingen. Direct Capital garandeert huurinkomsten door slimme verhuuroplossingen toe te passen. Wilt u de beste partner hebben voor uw vastgoedportefeuille én de specialisten in huurcampagnes? Dan bent u bij Direct Capital aan het juiste adres.

Vandaag nog aan de slag met uw rendement

Leegstand en daardoor geen verhuuropbrengsten? Te veel werk aan de administratie en zorg aan uw vastgoed? Belemmeren alle drempels de groei van uw vastgoedportefeuille en wilt u nu eens écht werk maken van de opbrengsten uit uw investeringen?

Wacht dan niet langer en neem contact op met de specialisten in verhuurcampagnes. Beleggen met zekerheid en gegarandeerde huuropbrengsten maken het leuker en rendabeler om aan de slag te gaan met uw vastgoed. U bereikt ons op 020 33 02 900 of stuur vandaag nog een mail naar info@directcapital.nl voor meer informatie. Uw vastgoedportefeuille is u dankbaar.