Service en kwaliteit – omdat u alleen het beste wilt voor uw vastgoedportefeuille

Wanneer u aan de slag wilt met uw vastgoedportefeuille, dan zoekt u geen ‘goede’ partner. Wilt u vastgoedobjecten verhuren, dan neemt u geen genoegen met een ‘prima’ vastgoedexpert. Het gaat om uw vastgoed en uw beleggingen, dus wilt u alleen het beste. U wilt niet een standaard vastgoedexpert, u wilt dé vastgoedexpert van Amsterdam en omstreken.

Bij Direct Capital staan uw wensen centraal zodat wij onze service en kwaliteit optimaal aan het werk kunnen zetten voor uw beleggingen.

Service op maat

Direct Capital biedt service op maat. Dat vinden wij belangrijk voor onze klanten, ons imago en de resultaten die we neerzetten als experts op het gebied van vastgoedbeleggingen en verhuur. U kunt ons op alle werkdagen bereiken. We zijn op zaterdagen bereikbaar op aanvraag en u kunt zelfs buiten de reguliere werktijden (10:00 tot 18:00 uur) een afspraak maken.

Maar echte service gaat verder dan bereikbaar zijn via telefoon, mail, contactformulier en WhatsApp. Echte service gaat om het aanbieden van innovatieve strategieën met bewezen hoog rendement. Of onze verhuurgarantie die ons uniek maakt. Met Direct Capital heeft u de vastgoedexpert in de arm die écht aan de slag wil met uw vastgoedportefeuille.

Ongekende kwaliteit en sterke rendementen

Beleggen in onroerend goed en zekerheden gaan niet samen. Tenzij u kiest voor Direct Capital waar we rendementen tot 7% weten te behalen voor onze klanten. We bieden echter niet alleen onze expertise aan op het vlak van beleggingen. Ook de verhuur en het beheer van vastgoedobjecten is bij ons in goede handen.

De kwaliteit van onze dienstverlening ziet u onder andere terug bij het snelle schakelen. Wilt u een vastgoedobject verhuren in of rond Amsterdam? Dan hebt u baat bij een partij die snel kan schakelen binnen een netwerk met nationale en internationale contacten. Dat is waar de vraag ligt en daar moet uw vastgoedobject onder de aandacht komen.

Geld investeren in onroerend goed op een vastgoedmarkt met stijgende prijzen begint met het vinden van een kwalitatieve partner die u werk uit handen kan nemen. Bij Direct Capital vindt u dé vastgoedexperts van Nederland die u graag helpen vanaf de eerste stap tot het behalen van de rendementen die u voor ogen heeft.

Service & Kwaliteit, dát is Direct Capital

Direct Capital is volgens onze klanten synoniem geworden voor service, kwaliteit en rendement. Wilt u ook meer uit uw vastgoedportefeuille halen, neem dan contact met ons op of bel direct naar + 31 (020) 3302900!