Alle kennis onder één dak voor uw vastgoedmanagement

Investeringen in vastgoed zijn slechts de eerste stap. Wanneer de eerste investeringen gedaan zijn, dan begint de reis pas. Vastgoedmanagement bestaat uit veel facetten. Juridische kaders, regels en overeenkomsten moeten opgesteld en gevolgd worden. Tegelijkertijd doet u er alles aan om leegstand te voorkomen. Én u wilt dat de vastgoedportefeuille steeds verder blijft groeien. Hoeveel experts heeft u daarvoor nodig? Slechts eentje. Bij Direct Capital hebben we namelijk alle kennis over vastgoedmanagement en -portefeuilles onder één dak. En dat scheelt.

Omdat u een optimaal rendement wilt

Investeren, beleggen, verhuren en verkopen. Wanneer het om vastgoed gaat, zijn er altijd veel verschillende dingen die geregeld moeten worden en zij zijn vaak nog repetitief ook. Nieuwe huurders en nieuwe overeenkomsten, nieuwe uitbreidingen en opnieuw naar de gemeente, plus het onderhoud en de schoonmaak van grotere gebouwen. Wanneer u actief wilt investeren en wilt werken met uw vastgoedportefeuille, dan is het onhaalbaar om alle taken constant zelf te blijven doen. Zo werkt het nou eenmaal niet. En dat is de reden waarom grotere investeerders kiezen voor Direct Capital. Wij kunnen namelijk al het vastgoedmanagement van u overnemen.

Hoe beter uw vastgoedmanagement geregeld is, hoe meer rendement u kunt halen uit uw investeringen zonder problemen. Maar bij Direct Capital wordt het nog makkelijker omdat u niet constant met tal van adviseurs en partners hoeft te overleggen. U overlegt gewoon met ons, u geeft ons de doelstellingen aan en wij zorgen ervoor dat u kunt scoren met uw beleggingen. Zo zijn wij bijvoorbeeld altijd op de hoogte van projectontwikkelingen in Amsterdam en omstreken.

Uw vastgoedmanagement in goede handen

Direct Capital helpt bij het aankopen en verkopen van vastgoed, het verhuren van panden en het voorkomen van leegstand. En alles daar tussenin. Met onze ervaring en expertise in vastgoedbeheer in en rond Amsterdam weet u zeker dat u kiest voor de experts en dat is een vertrouwd idee wanneer het rendement belangrijk is, maar u iets minder tijd heeft voor actief vastgoedmanagement. Gelukkig kunt u dat gewoon uitbesteden aan ons. Dit is namelijk waar wij in excelleren op dagelijkse basis. Wij hebben alle kennis onder één dak zodat we het maximale uit uw vastgoedportefeuille kunnen halen, zonder dat u hier constant zelf mee aan de slag moet.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op zodat we u persoonlijk te woord kunnen staan en kunnen helpen met de volgende stappen binnen uw vastgoedmanagement.