Met onze verhuurgarantie wordt het pas echt makkelijk voor u!

Met een verhuurgarantie wordt het verhuren van uw vastgoed wel heel erg makkelijk. Maar er zijn weinig aanbieders die een garantie op verhuur afgeven. Al helemaal niet vanaf de eerste dag. Bij Direct Capital denken we echter aan uw belang. Daarom bieden wij wél een verhuurgarantie en ontvangt u huur vanaf de eerste dag dat uw pand bij ons ondergebracht is. Meer zekerheid, meer inkomsten en meer flexibiliteit. Want ook onder uw verhuurgarantie kunt u binnen 3 maanden uw woning verkopen wanneer hier een goede prijs voor geboden wordt.

Sneller schakelen maakt de verhuurgarantie mogelijk

Snel schakelen is belangrijk op de gespannen woningmarkt. Bij Direct Capital zijn we daar experts in. Zodra u een woning bij ons aanmeldt, zorgen wij ervoor dat deze direct op ongeveer tien websites geplaatst wordt. We richten ons daarbij vooral op expats en grote bedrijven die personeel willen huisvesten.

Dit betekent dat uw woning binnen korte tijd verhuurd kan worden. Het risico is echter volledig voor onze rekening, want we bieden al vanaf de eerste dag verhuurgarantie aan. Mede omdat we denken aan uw portefeuille, maar ook omdat wij weten dat we binnen korte tijd een huurder vinden voor uw woning.

Ook wanneer uw woning eigenlijk in de verkoop moet?

U kunt onze verhuurgarantie ook gebruiken wanneer u de woning wilt verkopen. Een leegstaande woning levert minder op dan een woning die duidelijk bewoond en courant is. Tijdens het verkooptraject ontvangt u gewoon de huurinkomsten, zodat het geld binnen blijft komen.

Wij bieden een opzegtermijn van drie maanden voor de huurders. Dit betekent dat er snel geschakeld kan worden wanneer er een koper gevonden wordt. Wij kunnen de huurder ergens anders onderbrengen, zodat u de verkoop direct af kunt ronden. Uiteraard zorgt Direct Capital voor professionele schoonmaak voordat er bezichtigingen gehouden worden. Wij nemen u al het werk uit handen.

Vandaag al de eerste huur ontvangen?

Met onze verhuurgarantie weet u direct dat u in goede handen bent. Wij zorgen ervoor dat de huurinkomsten al vanaf morgen gaan lopen.

Direct Capital is expert op de vastgoedmarkt in en rond Amsterdam. Omdat wij sneller kunnen schakelen dan onze concurrenten, zorgen wij voor meer opbrengsten binnen uw vastgoedportefeuille. Wilt u ook verhuren, investeren of beleggen met zekerheid, dan kiest u uiteraard voor Direct Capital. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen voor uw woning(en).