Geld investeren in onroerend goed

Direct Capital biedt u de mogelijkheid om met uw eigen kapitaal een hoog rendement te generen. U bent daarbovenop zeker zijn van een goede investering in vastgoed. Een investering in onroerend goed is uw onderpand en dit biedt een bewezen hoog rendement.

De onroerend goed markt

De onroerend goed markt groeit snel maar de veranderingen binnen deze markt groeien nog veel sneller. De markt is groot maar de vraag naar investeringen in vastgoed nog groter. Door deze ontwikkelingen ziet Direct Capital dat u samen met kennis en expertise het verschil kan maken.

Veel gemaakte fouten

Stel: u vindt het juiste pand en weet zeker dat dit project uw investering waard is. Door uw enthousiasme voor dit nieuwe project kan het zijn dat u niet meer objectief kijkt naar de onderhandelingen. Dit zou ten koste kunnen gaan van uw investering in onroerend goed. De kans is dan groot dat u teveel betaald en er geen scherpe prijs wordt afgedwongen. Dit kan uw een slordige €10.000 a € 50.000 kosten.

Rendement

Waarom noemen experts in beleggen investeren in onroerend goed nu eigenlijk de beste investering die u kan doen? Investeren in vastgoed biedt een hoger rendement dan welke andere belegging ook. Dit noemen we ook wel het twee kanten rendement. Aan de ene kant haalt u inkomsten uit de huur van uw vastgoed. Hiermee kunt u de hypotheek of lening aflossen. Wanneer u nog overhoud aan deze inkomsten kunt u dit opnieuw investeren in onroerend goed. De andere kant van dit twee kanten rendement is de meerwaarde van uw vastgoed. Dit is een rendement op lange termijn. Wanneer u samen met één van de adviseurs van Direct Capital een slimme investering in onroerend goed doet, kunt u op den duur uw investering in onroerend goed met meerwaarde verkopen.

Inflatie

Nog een ander voordeel van investeren in onroerend goed is dat deze investering minder onderhevig is aan inflatie. Wanneer u uw geld wegzet om enkel en alleen te sparen zult u zien dat dit heel erg gevoelig is voor inflatie. Bij een investering in onroerend goed zien we dat dit minder gevoelig is. Huurprijzen zijn gekoppeld aan inflatie, huuropbrengsten stijgen ieder jaar aan de hand van deze inflatie en daarom is uw investering in onroerend goed minder gevoelig hiervoor.

Belastingvoordeel

Wanneer u zelf niet als hoofdbewoner verblijft in de woning of het pand, dan zit hier een belastingvoordeel aan. De belasting ziet dit namelijk als een belegging, bij uw aangifte valt dit onder box 3.