Wat is vast- of onroerend goed precies?

Vastgoed, ook wel onroerend goed genoemd, is om het heel simpel uit te leggen een synoniem voor woningen. Maar niet alleen woningen vallen onder deze categorie. Ook andere panden zou u onroerend goed kunnen noemen. Het gaat hier dus over alle panden die vast in de grond staan. Maar hoe heeft dat betrekking tot beleggen? Dat zal hieronder worden uitgelegd.

Beleggen in vastgoed

Naast beleggen bij de bank, is het ook mogelijk om te beleggen in onroerend goed. Bij Direct Capital kunt u dit met zekerheid doen. Daarnaast is het afgestemd op uw persoonlijke wensen. Amsterdam heeft een overspannen markt, dus vastgoed kopen is er moeilijk. Wanneer u hier wil beleggen in vastgoed, is het verstandig om een adviseur te hebben. Juist op een markt waar de concurrentie groot is, zoals die van Amsterdam, kan ons advies het verschil maken.

Onroerend goed verhuren

Wij bieden niet alleen advies in het beleggen in onroerend goed. Ook bij het verhuren van huizen waar u via ons bedrijf in belegt kunt u op een aantal dingen rekenen. Namelijk een snelle betaling van de huur en verschillende verhuuroplossingen met elk hoge rendementen. Maar wij nemen u ook de zorg uit handen van regelingen en papierwerk wat u anders zelf zou moeten doen. En iedere maand ontvangt u bovendien een vaste huurprijs. Dit is ongeacht of de woning bezet is of niet.

Advies nodig met beleggen?

Wij als bedrijf zijn actief in het beleggen in vastgoed. Ook willen wij onze klanten graag op de hoogte stellen van de feiten over het bedrijf zelf. Bij het beleggen zijn om te beginnen rendementen te behalen tot wel 7%! Daarnaast bemiddelen wij bij verhuur en beheer van woningen. Wij bieden hiernaast twee primaire diensten aan die u onder andere laten beleggen in woningen met verhuurgarantie. Deze garantie bestaat nergens anders. Ook werken wij als verkoopmakelaars. Het is bewezen dat onze expertise en vernieuwende strategieën voor een hoog rendement kan zorgen. Maak hier dus vandaag nog gebruik van. Wij zijn ons wereldwijd aan het ontwikkelen en kijken er naar uit onze succesformule verder met u uit te bouwen.

Neem contact met ons op!

Voor contact over beleggen in vastgoed kunt u onder het kopje ‘contact’ rechts bovenaan de webpagina terecht. Wilt u contact met de directie? Dan staan de gegevens van Bob Sniekers en Tyson Offenberg onderaan de homepagina.