Direct Capital: waar juridische kennis vanzelfsprekend is

Direct Capital heeft alle juridische kennis in huis om een succes te maken van uw vastgoedportefeuille. Het wordt te vaak vergeten wanneer het gaat om vastgoedbeleggingen. Uiteraard bent u op zoek naar vastgoed om zo een leuk rendement te verdienen. Maar beschikt u ook over de juridische kennis en kent u de fiscale regels en valkuilen? De vastgoedexperts bij Direct Capital zijn altijd op de hoogte van de wetten en regels en dat betekent meer rendement uit uw vermogen. En dat is precies waar het uiteindelijk om draait.

Het belang van de juridische kennis

Investeren, verkopen en verhandelen van vastgoed gaat standaard gepaard met overdrachten. Tijdens deze overdrachten moet alles vlekkeloos verlopen. Wanneer u direct investeert, wilt u immers dat u ook daadwerkelijk juridisch eigenaar bent van het pand. En wanneer uw vastgoed verhuurd wordt, dan wilt u zeker weten dat het contract rechtsgeldig is. Dat is waarom beleggers in Amsterdam en omstreken kiezen voor Direct Capital, waar alle juridische kennis uiteraard gewoon in huis aanwezig is. Zo weet u als investeerder dat u door professionals ondersteund wordt bij het opzetten van uw vastgoedportefeuille.

Wat gaat er mis wanneer de juridische kennis er niet is?

Contracten die niet rechtsgeldig zijn of overdrachtsdocumenten die wettelijk gezien niet deugdelijk zijn, gelden niet voor de wet. Concreet betekent dit hoge kosten, het mislopen van inkomsten en dit leidt in de meeste gevallen tot rechtszaken die op hun beurt ook weer geld kosten. Ook bij leegstand en transformatie van vastgoed zijn er juridische eisen die gevolgd moeten worden, ongeacht het aantal rechtspersonen dat aanwezig is bij het traject.

Deze problemen kunt u voorkomen door te kiezen voor experts op de vastgoedmarkt. Direct Capital heeft jarenlange ervaring met vastgoedbeleggingen en kent de juridische en fiscale aspecten van het beleggen in vastgoed als geen ander. Dat is een flinke stok achter de deur voor elke investeerder die écht werk wil maken van een investering. Zonder problemen en zonder onzekerheden.

Direct investeren met zekerheid

Wilt u direct beginnen met investeren in vastgoed in Amsterdam en omstreken en wilt u zekerheid? Dan kiest u voor Direct Capital. Wilt u meer weten over de juridische kennis of wilt u een afspraak maken om te praten over uw investeringsmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Eventueel kunt u ook buiten kantooruren een afspraak maken; service en kwaliteit zijn minstens zo belangrijk als juridische kennis wanneer het gaat om vastgoedbeleggingen immers.