Particulier beleggen in vastgoed

Bent u opzoek naar een goede belegging maar wilt u dit niet in goud, zilver of spaarproducten? Twijfelt u nog of particulier beleggen in vastgoed iets voor u is? Wilt u graag weten wat een adviseur voor u kan betekenen? Of bent u nieuwsgierig naar de valkuilen als particulier beleggen in vastgoed? De eerste tip delen wij alvast met u: het belangrijkste wanneer u als particulier wil beleggen in vastgoed is dat u dit samen met een adviseur bekijkt. Samen kijkt u naar wat de opties zijn, wat zijn uw wensen met betrekking tot beleggingen en, zeker heel belangrijk, zijn deze ook haalbaar? Een adviseur kan samen met u kijken naar mogelijkheden en oplossingen en kan uw reële kansen berekenen.

Angst en particulier beleggen in vastgoed

Angst en particulier beleggen in vastgoed gaan niet samen. Wanneer u met het idee naar een vastgoed adviseur gaat dat deze persoon u zal ompraten of geen risico’s zal durven nemen dan zit u verkeerd in het vastgoed. Uw adviseur is gespecialiseerd in risico’s en kansen benutten. Kansen die u wellicht in uw eentje had laten lopen en daardoor mooie uitdagingen aan u voorbij laat gaan.

Controleverlies

Kent u dat? U staat op het punt van een nieuwe uitdaging of kans en de schrik slaat u om uw hart. Is dit wel de juiste keuze? Had ik wellicht meer op ‘’safe’’ moeten spelen? Dit zijn logische gevoelens, u heeft het gevoel dat u de controle verliest. Wanneer u gebruikt maakt van een goede adviseur dan zullen deze zorgen u ontnomen worden. U start deze nieuwe kans met een goed gevoel waardoor u zeer zeker geen controleverlies zult ervaren. Ervaart u deze ondanks alles toch? Praat over uw zorgen met uw adviseur!

Eigenwijze particulier beleggen in vastgoed

Wat we ook vaak voorbij zien komen zijn de particuliere die verschillende ‘’zelfhulp boeken’’ hebben gelezen en nu er totaal van overtuigd zijn dat zij deze markt in hun eentje aan kunnen. Wanneer u als particulier wil beleggen in vastgoed, laat u dan adviseren. Twee weten meer dan één en u kunt en mag vertrouwen op het kunnen van uw adviseur. Waarom zou u alles alleen willen doen als er ook iemand met u mee kan kijken en u kan voorzien van adviezen?

Advies van een adviseur

Uw adviseur kan samen met u de opties doornemen. Is het in uw situatie een slimme keus om bijvoorbeeld te investeren in een huis, een vastgoed cv of juist een vastgoedfonds. Samen met uw adviseur kunt u bepalen welke optie het beste bij u past.

Tot slot

Als particulier beleggen in vastgoed is het belangrijk dat u een verstandige én veilige keuze maakt. Uw adviseur draagt ervaring uit vele beleggingen met zich mee en kan u daarom voorzien van een goed en passend advies!