Dit onderscheidt ons en wilt u niet missen!

Direct Capital is de plek waar het beheer interessant wordt voor uw vastgoedportefeuille. Het aantal investeerders op de huizenmarkt neemt toe en dat betekent nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Kiest u voor de juiste partner, dan zijn er ongekende kansen waar u mee kunt verdienen. Maar hoe vindt u die juiste partner? Simpel, door te kijken naar wat de onderscheidende factoren zijn – en dan komt u direct bij Direct Capital terecht.

De juiste partner voor verhuur

Wij zijn de juiste partner voor het verhuren van vastgoed. Niet alleen nemen we het volledige traject van u over, we plaatsen de woning ook op meer dan 10 verschillende websites en bieden een verhuurgarantie. Op die manier weet u zeker dat u direct vanaf de eerste dag inkomsten verwerft en dat is een prettig idee.

Daar stoppen we niet. We zijn namelijk ook de juiste partner na de sleuteloverdracht: we staan u actief bij met raad en daad zodat we samen het verschil kunnen maken. Dat is waarom wij onszelf experts mogen noemen en het is tevens de reden waarom onze klanten steeds weer voor ons kiezen.

De juiste partner voor beleggingen

Beleggen in vastgoed kan eng en moeilijk lijken, maar met de juiste partner is het makkelijker dan ooit. Direct Capital biedt u een hoog rendement met zekerheid. Rendementen tot wel 7% zijn allesbehalve uitgesloten. Daarnaast zijn wij bijzonder flexibel. We kennen de markt en de mogelijkheden als onze broekzak. Dat betekent dat wij altijd advies op maat kunnen geven en in kunnen spelen op uw persoonlijke wensen, hoe uniek deze ook zijn.

De overspannen huizenmarkt in Amsterdam biedt mogelijkheden voor alle beleggers, dus ook voor u, mits u de juiste partner in de arm neemt.

Direct vastgoed vinden in en rond Amsterdam

Gezien onze brede portfolio en kennis van de markt, kunnen we altijd vastgoed vinden dat bij uw wensen past. Niet alleen wanneer u wilt beleggen of investeren, maar ook wanneer u wilt huren. Ons grote woningaanbod biedt kansen voor iedereen die op zoek is naar een woonruimte in Amsterdam. Ook voor expats, een doelgroep waar we ons actief op richten wanneer u een woning wilt verhuren bijvoorbeeld.

Waarom u vandaag nog voor Direct Capital kiest

Ons brede aanbod aan diensten is slechts een van de vele redenen waarom wij de juiste partner zijn voor uw vastgoedportefeuille. Onze kennis en ervaringen zijn de basis voor uw rendement wanneer u kiest voor een samenwerking met de experts op het gebied van vastgoed in Amsterdam en omstreken.