Wilt u ook beleggen met zekerheid? Bel nu! Are you also looking for a worry-free investment? Then simply phone us now! +31(020) 3302900
Amstel 153, Amsterdam
info@directcapital.nl

Investeren in onroerend goed bij Direct Capital

Investeren in onroerend goedBent u opzoek naar een goede investering waarbij het ook daadwerkelijk iets oplevert? Of kent u iemand die advies kan gebruiken bij investeren in onroerend goed? Hoort u ook vaak ‘’ je moet je geld in stenen stoppen, dit levert het meeste op’’. Direct Capital B.V. helpt u graag om de juiste keuze te maken. Waarbij u ook nog een rendement tot wel 7% kunt behalen.

Investeren in onroerend goed, wat kunnen wij voor u betekenen?

Tegenwoordig is investeren in onroerend goed iets waarmee u, als potentiële investeerder, mee wordt overspoelt. Om door de bomen het bos te kunnen blijven zien en niet te investeren in vastgoed wat achteraf een kostbare slechte investering bleek te zijn helpen wij van Direct Capital B.V. u graag verder. Wij bieden u met beleggen een mogelijk hoog rendement met zekerheid.

Investeren in onroerend goed, hoe werkt dit?

Wij bieden u de mogelijkheid om met uw eigen kapitaal een hoog rendement te generen. Daarbovenop bent u zeker van een goede investering in vastgoed. De investering in onroerend goed is uw onderpand en dit biedt een bewezen hoog rendement.

Wij helpen u

Direct Capital B.V. helpt u om de juiste keuze te maken als het gaat om investeren in onroerend goed. Wij ondersteunen u in de aankoop van uw woning/pand. Enkel kosten als OZB (onroerend goed belasting) en servicekosten (wanneer er sprake is van een vereniging van eigenaren) komen voor uw eigen rekening. Wanneer er een noodzakelijke verbouwing moet plaats vinden aan uw aangekochte woning/pand kunnen wij van Direct Capital B.V. eventueel deze kosten voor onze rekening nemen. Direct Capital B.V garandeert u door middel van voorafgaande opgemaakte huurovereenkomst aan de koop van uw woning/pand per jaar een passend bedrag uit te kunnen keren. Dit zorgt ervoor dat u naast de waardevermeerdering van uw woning/pand een wist uit uw investering in onroerend goed kunt halen.

Wilt u ook gaan beleggen met zekerheid? Neem contact op!

(020) – 330 2900

info@directcapital.nl

Liever meteen contact? Stuur dan een berichtje!

WhatsApp chat