Wilt u ook beleggen met zekerheid? Bel nu! Are you also looking for a worry-free investment? Then simply phone us now! +31(020) 3302900
Amstel 153, Amsterdam
info@directcapital.nl

Investeren in onroerend goed

Investeren in onroerend goedBent u opzoek naar investeren in onroerend goed waarbij het ook daadwerkelijk iets oplevert? Of kent u iemand die advies kan gebruiken voor een investering in onroerend goed? Hoort u ook vaak ‘’ je moet je geld in stenen stoppen, dit levert het meeste op’’. Direct Capital B.V. helpt u graag om de juiste keuze te maken waarbij u ook nog een rendement tot wel 7% kunt behalen.

Investeren in onroerend goed

Naast dat wij van Direct Capital B.V bemiddelen bij verhuur en beheer van woningen, kunt u bij ons ook zeer goed terecht voor het investeren in onroerend goed. Door middel van vernieuwde strategieën hebben wij bewezen dat investeren in onroerend goed een hoog rendement voor u kan opleveren. Deze succesformule zijn wij inmiddels aan het uitbreiden om wereldwijd mensen als u mee te laten genieten van goede investeringen in onroerend goed en de daarbij mogelijk hoge rendementen.

Investeren in onroerend goed, wat kunnen wij voor u betekenen?

Tegenwoordig is investeren in onroerend goed iets waarmee u, als potentiële investeerder, mee wordt overspoelt. Om door de bomen het bos te kunnen blijven zien en niet te investeren in vastgoed wat achteraf een kostbare slechte investering bleek te zijn helpen wij van Direct Capital B.V. u graag verder. Wij bieden u met beleggen een mogelijk hoog rendement met zekerheid.

Direct Capital B.V als uw partner

Wij bieden u een investering in onroerend goed met zekerheid. De zekerheid dat u ons heeft als partner waar u op terug kan vallen met uw vragen. Wanneer u via ons belegd in onroerend goed weet u zeker dat u er niet alleen voor staat.

Investeren in vastgoed, hoe werkt dit?

Wij bieden u de mogelijkheid om met uw eigen kapitaal een hoog rendement te generen. Daarbovenop bent u zeker van een goede investering in vastgoed. De belegging in onroerend goed is uw onderpand en dit biedt een bewezen hoog rendement.

Een groeiende markt

De onroerend goed markt groeit snel maar de veranderingen binnen deze markt zien wij nog veel sneller groeien. De markt is groot maar de vraag naar investeringen in onroerend goed nog groter. Door deze ontwikkelingen zien wij van Direct Capital B.V. dat u samen met onze kennis en expertise het verschil kan maken.

Veel gemaakte fouten bij investeren in onroerend goed

U denkt het juiste pand gevonden te hebben en weet zeker dat dit project uw investering waard is. Door uw enthousiasme voor het nieuwe project kan het zijn dat u niet meer objectief kijkt naar de onderhandelingen. Dit gaat ten koste van uw investering in onroerend goed. De kans is groot dat u teveel betaald en er geen scherpe prijs wordt afgedwongen. Dit kan uw een slordige €10.000 a € 50.000 kosten. De gevolgen hiervan zijn groot, vooral voor uw rendement!

Wij helpen u

Direct Capital B.V. helpt u om de juiste keuze te maken als het gaat om investeren in onroerend goed. Wij ondersteunen u in de aankoop van uw woning/pand. Enkel kosten als OZB (onroerend goed belasting) en servicekosten (wanneer er sprake is van een vereniging van eigenaren) komen voor uw eigen rekening. Wanneer er een noodzakelijke verbouwing moet plaats vinden aan uw aangekochte woning/pand kunnen wij van Direct Capital B.V. eventueel deze kosten voor onze rekening nemen. Direct Capital B.V garandeert u door middel van voorafgaande opgemaakte huurovereenkomst aan de koop van uw woning/pand per jaar een passend bedrag uit te kunnen keren. Dit zorgt ervoor dat u naast de waardevermeerdering van uw woning/pand een wist uit uw investering in onroerend goed kunt halen.

Hoger rendement

Waarom noemen experts in beleggen investeren in onroerend goed nu eigenlijk de beste investering die u kan doen? Investeren in vastgoed biedt een hoger rendement dan welke andere belegging dan ook. Dit noemen we ook wel het twee kanten rendement. Aan de ene kant haalt u inkomsten uit de huur van uw vastgoed. Hiermee kunt u de hypotheek of lening mee aflossen. Wanneer u nog overhoudt aan deze inkomsten kunt u dit opnieuw investeren in onroerend goed. De andere kant van dit twee kanten rendement is de meerwaarde van uw vastgoed. Dit is een rendement op lange termijn. Wanneer u samen met één van de adviseurs van Direct Capital B.V. een slimme investering in onroerend goed doet, kunt u op den duur uw investering in onroerend goed met meerwaarde verkopen.

Een minder gevoelige investering

Nog een voordeel van investeren in onroerend goed is dat deze investering minder onderhevig is aan inflatie. Wanneer u bijvoorbeeld uw geld wegzet om enkel en alleen te sparen zult u zien dat dit heel erg gevoelig is voor inflatie. Bij een investering in onroerend goed zien wij bij Direct Capital B.V. dat dit minder gevoelig is. Huurprijzen zijn gekoppeld aan inflatie, huuropbrengsten stijgen ieder jaar aan de hand van deze inflatie en daarom is uw investering in onroerend goed minder gevoelig hiervoor.

Belastingvoordeel wanneer u investeert in onroerend goed

Wanneer u zelf niet als hoofdbewoner verblijft in de woning/pand zit hier een belastingvoordeel aan. De belasting ziet dit namelijk als een belegging van u en dit valt dan onder box 3. Tijdens uw jaarlijkse aangifte vult u het netto vermogenswaarde (dit is de WOZ waarde minus de openstaande hypotheeksom) van de woning/pand in. De werkelijke inkomsten uit huur hoeft u niet aan te geven. Belastingtechnisch is een investering in onroerend goed dan ook bijzonder aantrekkelijk.

Direct Capital B.V. is uw adviseur

Uitgebreid informatie krijgen over uw mogelijkheden met betrekking tot investeren in onroerend goed is mogelijk bij één van de adviseur van Direct Capital B.V. Wij zijn ons bewust van het feit dat investeren in onroerend goed geen kleinigheidje is. Dit gaat gepaard met vragen, juiste keuzes en goede antwoorden. Wij nemen samen met u de tijd om te kijken wat het beste bij u past, welke mogelijkheden er voor u zijn en waar u het meeste rendement uit kan halen. Kortom wij voorzien u graag van advies bij uw keuze in investeren in onroerend goed.

Wilt u ook gaan beleggen met zekerheid? Neem contact op!

(020) – 330 2900

info@directcapital.nl

Liever meteen contact? Stuur dan een berichtje!

WhatsApp chat