Wilt u ook beleggen met zekerheid? Bel nu! Are you also looking for a worry-free investment? Then simply phone us now! +31(020) 3302900
Amstel 153, Amsterdam
info@directcapital.nl

Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoedBeleggen in vastgoed, is dit de juiste investering? Kent u dat onderbuikgevoel dat investeren in stenen een goede belegging is? Nu de markt weer aantrekt en beleggen in vastgoed weer ‘’hot’’ is zijn er ook valkuilen waar u rekening mee dient te houden

Beleggen in vastgoed, een slimme investering?

Beleggen in vastgoed kan een hele goede investering zijn. Mits deze belegging niet enkel gemaakt wordt op het wel bekende onderbuikgevoel. Het is altijd van belang dat er goed gekeken wordt naar welke investering er bij u past en welke financieel haalbaar is.

Kosten

Wanneer u wilt beleggen in vastgoed zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden voordat u de investering doet. Een voorbeeld hiervan zijn de kosten. Het is namelijk niet alleen de investering maar bij een appartement of woning heeft u ook rekening te houden met klein en groot onderhoud en belastingen welke afgedragen moeten worden. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat wanneer u uw vastgoed verhuurt u hieruit opbrengsten haalt, het moet alleen wel meer zijn dan de kosten die u heeft aan uw vastgoed.

Belasting

De huurinkomsten van een belegging in vastgoed zijn in principe onbelast. Echter als u niet oppast betaald u wel belasting. Dit heeft te maken met privé vermogen. Hoe dit precies werkt en wat u het beste kunt doen om uw belegging zo gunstig mogelijk te laten uitkomen, helpen wij u graag bij. Direct Capital kan u helpen bij al uw vragen omtrent beleggingen en investeringen en kijkt samen met u naar de juiste stappen.

Direct Capital is er voor u

Samen met u kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor investeringen en beleggingen in vastgoed. Wilt u uw investering daarna in de verhuur zetten? Ook daarbij helpen wij. Inmiddels hebben wij vele mensen mogen helpen om de juiste belegging in vastgoed te realiseren en ook u helpen wij graag! Neemt u gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of een afspraak wil maken.

WhatsApp chat