Wilt u ook beleggen met zekerheid? Bel nu! Are you also looking for a worry-free investment? Then simply phone us now! +31(020) 3302900
Amstel 153, Amsterdam
info@directcapital.nl

Onroerend goed het rendement berekenen

Onroerend goed het rendement berekenenRendement op onroerend goed is uw opbrengst of ook wel winst die voortvloeit uit uw investering. Er zijn 2 verschillende soorten rendementen. De eerste is directe rendement. Dit is wanneer u investeert in onroerend goed en dit bijvoorbeeld verhuurt. De maandelijkse huurprijs minus de kosten die er vanaf gaan is uw netto directe rendement. Daarnaast is er het indirecte rendement. Indirecte rendement is de waardestijging van uw aankopen. Uw vastgoedwaarde stijgt namelijk in de loop van de jaren en deze stijging wordt dan ook het indirecte rendement genoemd. U heeft het niet direct maar het is er zeer zeker wel.

Meer waard

De markt trekt aan, dat horen we overal. Maar wat houdt dit nu precies in? In het kort gezegd komt het erop neer dat woningen, appartementen en ander vastgoed wat nu gekocht wordt over 5 jaar niet alleen meer waard is maar uw rendement op uw aankoop dus vors kan stijgen!

Rendement op onroerend goed

Met Direct Capital heeft u een partner aan uw zijde. U staat er niet alleen voor wanneer er keuzes gemaakt moeten worden of wanneer u door het bekende bos de bomen even niet meer ziet. Direct Capital helpt u in het maken van keuzes en denkt met u mee. Daarnaast biedt Direct Capital u de mogelijkheid om een hoog rendement met uw aankopen te genereren met uw kapitaal. Wij bieden u de kans op een hoog rendement met uw vermogen te genereren bovenop de zekerheid van een mooie investering in onroerend goed. Het onroerend goed zelf dient als onderpand en daarnaast biedt een belegging in onroerend goed een bewezen hoog rendement.

Rekenvoorbeeld rendement in onroerend goed

Stel, u koopt onroerend goed aan voor € 300.000 inclusief kosten koper. U heeft hierboven op nog als enige de kosten voor een eventuele vereniging van eigenaren en de onroerende zaak belasting (ook wel OZB genoemd). Laten we deze kosten op een gemiddelde van € 2000.- per jaar zetten. Wanneer u één van de adviseurs van Direct Capital inschakelt garanderen wij u, door middel van vooraf aan de koop opgestelde huurovereenkomsten, €27.000 per jaar. Omgerekend is dit een rendement in onroerend goed van 8.3%.

WhatsApp chat