Wilt u ook beleggen met zekerheid? Bel nu! Are you also looking for a worry-free investment? Then simply phone us now! +31(020) 3302900
Amstel 153, Amsterdam
info@directcapital.nl

Onroerend goed in Nederland

investeren in onroerend goed in NederlandWilt u investeren in onroerend goed in Nederland maar weet u nog niet helemaal hoe? Bent u opzoek naar een goede investering waarbij het ook daadwerkelijk iets oplevert? Kent u iemand waarvan u weet dat deze persoon opzoek is naar een goede investering in onroerend goed in Nederland? Of hoort u vaker dat u uw geld in stenen zou moeten stoppen, deze verliezen geen waarde? Direct Capital B.V. helpt u graag om de juiste keuze te maken waarbij u ook nog een rendement tot wel 7% kunt behalen.

Investeren in onroerend goed in Nederland: wat kunnen wij voor u doen?

Tegenwoordig is investeren in onroerend goed iets waarmee u, als investeerder, mee wordt overspoelt. Om door de bomen het bos te kunnen blijven zien en niet te investeren in onroerend goed wat achteraf een kostbare en slechte investering blijkt te zijn helpen wij van Direct Capital B.V. u graag verder. Wij bieden u een investering in onroerend goed in Nederland met het juiste advies.

Hoe werkt het?

Direct Capital B.V. biedt u de mogelijkheid om met uw eigen kapitaal een hoog rendement te generen in onroerend goed in Nederland. Daarbovenop bent u ook nog eens zeker van een goede investering in vastgoed. De investering in onroerend goed is uw onderpand en dit biedt een bewezen hoog rendement tot wel 7%.

Direct Capital B.V. en u als klant

Direct Capital B.V. helpt u om de juiste keuze te maken als het gaat om investeren in onroerend goed in Nederland. Wij ondersteunen u in de investering en aankoop van uw onroerend goed. Enkel kosten als OZB (onroerend goed belasting) en servicekosten (wanneer er sprake is van een vereniging van eigenaren) komen voor uw eigen rekening. Wanneer er een noodzakelijke verbouwing moet plaats vinden aan uw aangekochte onroerend goed kunnen wij van Direct Capital B.V. eventueel deze kosten voor onze rekening nemen. Direct Capital B.V garandeert u door middel van voorafgaande opgemaakte huurovereenkomst aan de koop van uw onroerend goed per jaar een passend bedrag uit te kunnen keren. Dit zorgt ervoor dat u naast de waardevermeerdering van uw investering een wist uit uw investering in onroerend in Nederland goed kunt halen.

WhatsApp chat