Wilt u ook beleggen met zekerheid? Bel nu! Are you also looking for a worry-free investment? Then simply phone us now! +31(020) 3302900
Amstel 153, Amsterdam
info@directcapital.nl

Rendement in vastgoed

Rendement in vastgoedWe zien de afgelopen periode weer een stijgende lijn als het gaat om aankopen en verkopen binnen de vastgoed en het rendement in vastgoed. De betere tijden zijn weer aangebroken waardoor u wellicht de investering in vastgoed ziet zitten. Woningen en appartementen zijn sinds de crisisjaren weer goed te financieren en we zien dan ook een markt die weer aantrekt.

Wat is rendement in vastgoed

Rendement op vastgoed is uw opbrengst of ook wel winst die voortvloeit uit uw investering. Er zijn 2 verschillende soorten rendementen. De eerste is directe rendement. Dit is wanneer u investeert in vastgoed en dit bijvoorbeeld verhuurt. De maandelijkse huurprijs minus de kosten die er vanaf gaan is uw netto directe rendement. Daarnaast is er de indirecte rendement. Indirecte rendement is de waardestijging van uw vastgoed. Uw vastgoedwaarde stijgt namelijk in de loop van de jaren en deze stijging wordt dan ook het indirecte rendement genoemd. U heeft het niet direct maar het is er zeer zeker wel.

Meer waard

De markt trekt aan, dat horen we overal. Maar wat houdt dit nu precies in? In het kort gezegd komt het erop neer dat woningen, appartementen en ander vastgoed wat nu gekocht wordt over 5 jaar niet alleen meer waard is maar uw rendement op vastgoed dus vors kan stijgen!

Het alternatief

De één neemt het besluit om te beleggen in aandelen of te sparen of zijn of haar geld te ‘’stoppen’’ in goud. Tijdens de crisisjaren waren er steeds minder mensen die durfde te investeren in vastgoed. De vastgoed waarde daalde waardoor veel mensen geen risico namen. Logisch! Maar nu deze jaren voorbij zijn er een forse stijging is op de woningmarkt is het toch handig om u eens te verdiepen in het rendement op vastgoed. Waar u bij andere beleggingen langer moet wachten op daadwerkelijke winst, is het rendement op vastgoed hoog! De adviseur van Direct Capital kunnen samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Slapend rijk

Wanneer u kiest voor het rendement in vastgoed wordt u zeer zeker niet slapend rijk. U moet wel iets doen uw investering. Naast dat het belangrijk is dat u een één van de adviseurs van Direct Capital aan uw zijde heeft die met u meekijkt naar de mogelijkheden en kansen is het ook een investering waarbij u rekening moet houden met de lange termijn. U koopt namelijk vastgoed, om het rendement in vastgoed te verhogen is het van belang dat u uw vastgoed onderhoudt. Een investering in vastgoed met een mooi rendement is een investering voor jaren. U moet zich er dus wel ter degen van bewust zijn dat uw investering in vastgoed iets is voor de lange termijn.

Rendement op vastgoed

Met Direct Capital heeft u een partner aan uw zijde. U staat er niet alleen voor wanneer er keuzes gemaakt moeten worden of wanneer u door het bekende bos de bomen even niet meer ziet. Direct Capital helpt u in het maken van keuzes en denkt met u mee. Daarnaast biedt Direct Capital u de mogelijkheid om een hoog rendement in vastgoed te genereren met u kapitaal. Wij bieden u de kans op een hoog rendement met uw vermogen te genereren bovenop de zekerheid van een mooie investering in vastgoed. Het vastgoed zelf dient als onderpand en daarnaast biedt een belegging in vastgoed een bewezen hoog rendement.

Groeiende markt

De onroerend goed markt is een zeer snel groeiende markt. Eerder schreven wij al dat sinds de crisisjaren voorbij zijn men weer durft te investeren in vastgoed. Doordat de markt groeit is een logisch gevolg dat de aankoopprijzen ook weer stijgen. En toch zijn er ondanks de stijgende aankoopprijzen nog steeds erg hoge rendementen mogelijk. Doordat de markt groeit en iedereen graag hoge rendement wil in vastgoed is de concurrentie groot. Echter met een ervaren adviseur van Direct Capital welke beschikt over de juiste expertise en kennis maken wij voor u het verschil!

Rekenvoorbeeld rendement in vastgoed

Stel, u koopt vastgoed aan van € 300.000 inclusief kosten koper. U heeft hierboven op nog als enige de kosten voor een eventuele vereniging van eigenaren en de onroerende zaak belasting (ook wel OZB genoemd). Laten we deze kosten op een gemiddelde van € 2000.- per jaar zetten. Wanneer u één van de adviseurs van Direct Capital inschakelt garanderen wij u, door middel van vooraf aan de koop opgestelde huurovereenkomsten, €27.000 per jaar. Omgerekend is dit een rendement in vastgoed van 8.3%.

Waardestijging

Uiteraard staat bovenstaande los van het indirecte rendement; de waardestijging van uw vastgoed. Dit rendement komt vrij wanneer u naar een periode besluit om uw vastgoed te verkopen en wellicht te investeren in nieuwe projecten. Ook daarin kunnen de adviseurs van Direct Capital u adviseren. Ook wanneer u besluit uw vastgoed te verhuren zodat u gelijk kunt profiteren van het directe rendement, helpen de adviseurs van Direct Capital u.

De visie

Direct Capital biedt u vernieuwde strategieën die een bewezen hoog rendement in vastgoed opleveren. Wij focussen ons niet alleen nationaal maar ook internationaal ontwikkelen wij ons. De kennis die wij overal op doen en in de loop van de jaren opgedaan hebben delen wij graag met u. Wij ondersteunen u graag wanneer u vragen heeft over het rendement in vastgoed of wanneer u hier meer informatie over wil ontvangen. U kunt een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs inplannen om uw vragen te stellen en advies in te winnen. Samen komen we tot mooie keuzes en prachtige kansen!

Wilt u ook gaan beleggen met zekerheid? Neem contact op!

(020) – 330 2900

info@directcapital.nl

Liever meteen contact? Stuur dan een berichtje!

WhatsApp chat