Wilt u ook beleggen met zekerheid? Bel nu! Are you also looking for a worry-free investment? Then simply phone us now! +31(020) 3302900
Amstel 153, Amsterdam
info@directcapital.nl

Rendement op onroerend goed

Rendement op onroerend goedWat is rendement op onroerend goed

Rendement op onroerend goed is uw opbrengst of ook wel winst die voortvloeit uit uw investering. Er zijn 2 verschillende soorten rendementen. De eerste is Directe rendement. Dit is wanneer u investeert in vastgoed of grond en dit bijvoorbeeld verhuurt. De maandelijkse huurprijs minus de kosten die er vanaf gaan is uw netto directe rendement. Daarnaast is er de indirecte rendement. Indirecte rendement is de waardestijging van uw vastgoed zoals woning, appartement of grond. Uw vastgoedwaarde of grondwaarde stijgt namelijk in de loop van de jaren en deze stijging wordt dan ook het indirecte rendement genoemd. U heeft het niet direct maar het is er zeer zeker wel.

Rendement op onroerend goed weer meer waard

De markt trekt aan, dat horen de laatste paar jaar steeds meer. Maar wat houdt dit nu precies in? In het kort gezegd komt het erop neer dat woningen, appartementen en ander onroerend goed zoals bijvoorbeeld een stuk grond wat nu gekocht wordt over 5 jaar niet alleen meer waard is maar uw rendement op onroerend goed dus vors kan gaan stijgen! Met behulp van 1 van onze adviseur kunt u samen kijken wat voor u nu een slimme en goede investering is. Zodat ook u over een bepaalde tijd kan genieten van stijgende rendementen in onroerend goed.

Rendement op onroerend goed

Met Direct Capital heeft u een partner aan uw zijde. U staat er niet alleen voor wanneer er keuzes gemaakt moeten worden of wanneer u door het bekende bos de bomen even niet meer ziet. Direct Capital helpt u in het maken van keuzes en denkt met u mee. Daarnaast biedt Direct Capital u de mogelijkheid om een hoog rendement in onroerend goed te genereren met uw kapitaal. Wij bieden u de kans op een hoog rendement met uw vermogen te genereren bovenop de zekerheid van een mooie investering in onroerend goed zaken.

Direct Capital helpt u graag met het maken van de juiste keuze. U kunt dan ook altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken!

WhatsApp chat