Wilt u ook beleggen met zekerheid? Bel nu! Are you also looking for a worry-free investment? Then simply phone us now! +31(020) 3302900
Amstel 153, Amsterdam
info@directcapital.nl

Veilig beleggen

Veilig beleggen

veilig beleggenWanneer u denkt aan veilig beleggen dan is het ook heel erg logisch dat u direct denkt aan risico’s.
Uiteraard, hoe veilig u ook denkt te beleggen, risico’s kan niemand voor u weghalen. Maar hoe kunt u nu het veiligst beleggen en waar moet u opletten?

Veilig beleggen, hoe werkt dit

Er zijn een aantal manieren om veilig te beleggen. Één van deze manieren is om uw vermogen te verspreiden. U investeert dus niet in één heel groot project maar belegt in meerdere projecten of koopt meerdere woningen, afhankelijk van uw vermogen. Hierdoor verspreidt u het risico, gaat het met een van de projecten even iets minder of heeft u bijvoorbeeld bij een ander project wat meer kosten in verband met onderhoud van een woning? Dan heeft u nog inkomsten uit uw andere projecten, welke de kosten kunnen dekken.

Een adviseur

Een andere manier om veilig beleggen uit te voeren is de hulp in te schakelen met iemand van verstand van zaken: een adviseur. Deze adviseur kijkt naar alle mogelijkheden en handelt niet uit emoties maar enkel en alleen naar wat de beste optie is voor u. Wanneer u een project treft waar u helemaal weg van bent, kan de adviseur objectief bekijken of dit daadwerkelijk het project is wat bij u past en of u daar ook een hoog rendement uithaalt.

Direct Capital

Direct Capital biedt u met veilig beleggen een mogelijk hoog rendement met zekerheid. U vraagt zich vast af, hoe wij dit kunnen garanderen. Het onroerend goed zelf dient als onderpand en een belegging in onroerend goed biedt een bewezen hoog rendement, hier zijn zelfs voorafgaand aan het doen van de belegging, vaste rendementen voor af te spreken. Wij leggen u als partner graag uit wat dit precies inhoudt en wat wij voor u kunnen betekenen.

De adviseurs van Direct Capital staan dan ook graag voor u klaar om samen te kijken naar de juiste en meeste veilige belegging voor u. U kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

WhatsApp chat